Favoriete ontwerper van Martin: Jasper Morrison

Favoriete ontwerpers van Jorien: Ray & Charles Eames

Favoriete ontwerper van Bouke: Dieter Rams

Favoriete ontwerper van Matthijs: Bruno Ninaber van Eyben

Favoriete ontwerper van Marleen: Hector Guimard

Favoriete ontwerper van Pim: Zaha Hadid

Favoriete ontwerper van Anne: auto ontwerpers van Alfa Romeo

Favoriete ontwerper van Maria: Le Corbusier

Pim Jonkman

Pim Jonkman

Eigenaar

Specialst in analyse en conceptmatig denken. Een perfectionist, altijd strevend naar het maximum. Hij heeft de vaardigheid om dingen vanuit een ander perspectief te benaderen. Werkt als onafhankelijk ontwerper, adviseur en design leraar sinds 1995.

Matthijs Kets

Matthijs Kets

Designer

Gevoel voor vorm, functie en wat er om ons heen in de wereld gebeurt. Eigenschappen die hij heeft kunnen ontwikkelen tijdens zijn opleiding aan de Design Academy Eindhoven. Met een pen komen de ideeën en vormen tot leven.

Jorien Bootsveld

Jorien Bootsveld

Designer

Enthousiast en nieuwsgierig. De vertaling van productbeleving, gebruik en producteigenschappen door het toepassen van vorm, kleur en materiaal is wat haar als ontwerper inspireert. Waardeert producten waarbij de vorm en functie elkaar versterken. Mijn favoriete quote: "Good design lasts longer” ; Massimo Vignelli.

Anne Teubler

Anne Teubler

Administratie

Met vijftien jaar ervaring op secretarieel en administratief gebied is ze onze rots in de branding. Lachend, enthousiast en ambitieus bij de professionalisering van Scope.

Marleen Weststrate

Marleen Weststrate

Senior Designer

Met een brede ervaring bij verschillende bedrijven brengt zij het bedrijfsperspectief binnen bij Scope. Een brede kennis op gebied van realisatie in combinatie met haar design kunde maken haar een effectieve "innovator".

Bouke Wilens

Bouke Wilens

Senior Designer

Betrokken en creatieve industrial design professional met ervaring binnen verschillende branches. Hij is gepassioneerd om producten te ontwikkelen en te realiseren die een positieve impact hebben op het leven van gebruikers. Haalt energie uit de samenwerking met opdrachtgevers en collega’s.

Maria Cichy

Maria Cichy

Junior Designer

Product Designer met een achtergrond in design voor 3D printen. Hier ontwikkelde zij een interesse in complexe, drie dimensionale oppervlakte patronen en manieren om deze te integreren in consumenten producten. Haar ontwerpen zijn een combinatie van een poëtische aanpak en functionele oplossingen met verrassingselementen.

© ScopeDesign.nl