Espressobeleving in een vendingmachine

De Virtu koffie automaat combineert gourmet espresso met een design stijl die past in elk kantoor. De kwaliteit van het unieke ‘brewer’ systeem is vertaald in alle details van de machine. Geïnspireerd op high-end keukeninbouwapperatuur zijn keuzes gemaakt voor de totale opbouw en de vormgevingsdetails van de Virtu.

Technische uitdagingen

Bij het ontwikkelen van de Virtu zijn fabrikant De Jong en Scope samen allerlei technische uitdagingen aangegaan. De verse espresso of cappuccino wordt gepresenteerd op een open ‘dienblad’, in plaats van in een donkere krocht. De koffiebonen zijn zichtbaar gemaakt voor gebruikers, waardoor de kwaliteit van de koffie wordt gerepresenteerd. De cannister met verse bonen is geïntegreerd in de deur van de machine, die ook nog eens dunner is geworden dan voorheen. Dit geeft de machine een  compacter en eleganter uiterlijk. En last but not least is de Virtu een van de eerste koffiemachines met een touchscreen interactie.

Vernieuwing interactie

Het werken met een groot, full colour touchscreen verzekert een prettige gebruikservaring. De hoge kwaliteit van de afbeeldingen in het scherm maakt het beter mogelijk om de variatie en kwaliteit van de dranken die de Virtu aanbiedt in beeld te brengen. In een ‘build-your-drink’scherm kiest de gebruiker voor de eigen samenstelling van zijn of haar koffie. Voor de operator betekent het werken met een softwarematig aangestuurd touchscreen een sterke toename van de flexibiliteit.

Autobar veel succes

Deze machine wordt door Autobar door heel Europa verkocht en alom geprezen om zijn bruikbaarheid!

http://www.autobar.nl/koffiemachine/overzicht-koffiemachines/virtu-i