[av_awards size=’no scaling’]
[av_awards_item id=’3495′ attachment=” hover=’Gio Award’ link=” linktitle=” link_target=”]
[/av_awards]

Brake Disc Aligner

De Brake Disc Aligner maakt het voor garagehouders mogelijk om remschijven met slijtageverschijnselen machinaal te bewerken. Hierdoor hoeft een remschijf niet direct vervangen te worden wat kosten- en tijdbesparend werkt.

Geëvolueerd ontwerp

Bij het herontwerpen van de Brake Disc Aliger zijn de reeds bestaande archetypische kenmerken als uitgangspunt genomen. Het ontwerp voor de geëvolueerde machine is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de R&D afdeling van MAD Tooling en een externe engineering partij.

Daarbij is ingezet op een meer eigentijdse vormgeving en  een sterk verbeterde ergonomie. Een slim mechaniek maakt het voor de gebruiker, de monteur, mogelijk om het 25 kg wegende motorhuis in een vloeiende beweging gewichtloos te verstellen. Dit vergroot niet alleen het comfort voor de gebruiker, maar werkt ook tijdbesparend.

Professionele indruk

De keuze voor een kunststofbehuizing biedt vormvrijheid, waardoor technische elementen in de behuizing geïntegreerd konden worden en de gewenste mix tussen automotiv en heavy duty uitstraling gerealiseerd kon worden. Een design-taal waarmee  garagehouders een professionele indruk te maken op hun klanten.