Aanpak

Wie met enige afstand kijkt naar hoe wij binnen Scope werken aan projecten, ontdekt een rode draad in onze werkwijze of aanpak. We doorlopen verschillende stappen, die we het liefst beschrijven vanuit het zogeheten ‘culinaire’ perspectief. Door in projecten een of meer van deze stappen te doorlopen, leveren we onze klanten het gewenste resultaat… of meer dan dat!

Branches

Wij werken met veel plezier voor bedrijven en organisaties uit verschillende branches. Het houdt ons scherp omdat de vragen en uitdagingen die in projecten op ons afkomen steeds weer anders zijn. En tegelijkertijd merken we dat we met ervaring op zak uit de ene branche in een andere branche een meerwaarde kunnen bieden. Zo borgen we samen met onze opdrachtgevers innovatie!

Diensten

Waar wij als bureau onze basis hebben in het ontwerpen van producten, doen wij inmiddels veel meer dan dat. Want we ontwerpen ook graag de interactie die met een product mogelijk is en ondersteunen onze klanten met ontwerpen die hun dienstverlening beter (mogelijk) maakt. Dit alles verankeren we stevig in de praktijk door onderzoek te doen naar de wereld van bedrijven en hun klanten anno NU.