PASSIONATE
TALENT DRIVEN
TO DESIGN THE BEST

Every design is a Team effort

Elk project is maatwerk en starten we met de vraag van onze opdrachtgever. Wat is de behoefte en in welke context? We inventariseren de kritieke succesfactoren en spreken af hoe we die in het project borgen. Ligt de nadruk op het merk, de toepassing of het product? We hebben het over de eigenschappen, functionaliteiten, look and feel, mogelijk innovaties en doelstellingen.

ENRICHMENT
WITH THE TEAM

Scope Design combineert schoonheid en vernuft in vorm en functionaliteit. We leveren producten en interacties die én goed doordacht én opvallend mooi zijn, waardoor ze meerwaarde bieden voor elke gebruiker. Voor ons is dat de focus bij elk nieuw ontwerp. Elk ontwerp is het resultaat van de complete studio. De kennis en vakbekwaamheid van elke individuele ontwerper wordt toegevoegd aan het uiteindelijke design. Bij Scope Design noemen we dat het verrijkingsproces.

projectmanagement with milestones and scrums

Hoewel creativiteit essentieel is in ons vak, werken we gedisciplineerd op een gestructureerde en procesmatige manier. We hebben de milestone- of watervalmethode verrijkt met scrums. Op die manier bewaken we tegelijkertijd de voortgang in tijd en resultaat. Bij Scope zijn we gewend te werken onder tijdsdruk, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Die is geborgd in ons gestructureerd projectmanagement.

EUROPEAN ACCOUNTS GLOBAL AMBITION

Scope Design heeft de ambitie om in elke sector waarin we werken, de beste te zijn. We leveren vier disciplines voor zes markten in heel Europa. Dat onze aanpak werkt, bewijzen klanten die keer op keer bij ons terugkomen en de erkenning van internationale jury’s. Hoewel we ons bij voorkeur bescheiden opstellen, zijn we trots op de verschillende awards van NDP/DDA, IF en Red Dot en in het bijzonder op de Red Dot Best of the Best 2017 voor de grondscanner van Soilcares.

meet our talent

Samenwerken aan het vergroten van het succes van onze opdrachtgevers. Door goed te luisteren naar de vraag achter de vraag. Complementair en vernieuwend, vanuit een duidelijke eigen visie. Elke dag in contact met onze klanten, producenten en leveranciers. Nieuwsgierig naar eindgebruikers en hun behoeften. Als team een mooie mix met brede expertise en ervaring. Gaan we samen voor het maximale resultaat. Altijd!

Inspired? work with us

Wil je aan het werk met ons talent? We gaan graag met je aan de slag. We houden van uitdagingen, maken het onmogelijke mogelijk, zetten alles op alles om iets voor elkaar te krijgen. Deel je ambities en we maken het waar. We verleggen grenzen en overtreffen je verwachtingen.