Scope IS
LOOKING FOR
SCOPER

Scopers’ 
DRIVE

Scope bestaat uit onder andere vormgevers, technisch en strategisch ontwerpers, welke allemaal de Scopers DNA bezitten. Een Scoper is leergierig en voortdurend bezig met persoonlijke ontwikkeling. Scope is dan ook altijd op zoek om in contact te komen met talent, waarin we zoeken naar gelijkgestemden, om samen een leuke tijd mee te hebben, excellente oplossingen te ontwerpen en persoonlijke groei door te maken.

De drive van een Scoper is om de ambities en doelstellingen van onze relaties te begrijpen, zodat we vanuit dát perspectief kunnen meedenken, adviseren en onze expertise kunnen toevoegen. Met onze geïnternaliseerde Design Thinking, werken we toe naar een optimale Customer Experience. Dit realiseren we middels branding & design, interactieontwerp & User Interfaces, vernuftige engineering, model maken & testen.

 

Head in the sky 
Feet in the mud

Als team kan Scope de best mogelijke resultaten leveren voor onze opdrachtgevers. Dat is waarom we elkaars werk verrijken en elkaar helpen om resultaten beter te maken. Head in the sky, feet in the mud: we bedenken het niet alleen, we maken het ook áf. Tot we prototypes hebben getest en alle details op tekening staan! Daardoor groei je ook als Scoper en halen we als team het maximale uit elkaars talenten.

PERSONAL  
GROWTH

We geven elkaar kansen om persoonlijk én vakinhoudelijk te ontwikkelen. Met elkaar investeren we in de Wachstum van onze studio en onze positie als innovator. Elke Scoper is onderdeel van dit proces.

will you DEVELOP with us?

Bij Scope Design krijg je de kans om deel uit te  maken van een professioneel designteam, waarmee we ontwerpen in verschillende markten voor verschillende diensten. We zoeken talent voor uitbreiding van ons team. Doe je mee?

Past dit bij hoe jij zou willen werken en wil je verkennen hoe je onderdeel zou kunnen zijn van ons team? Dat kan via onderstaand formulier of via bewerben@scopedesign.nl.

We zijn nieuwsgierig naar wie je bent en willen we je graag leren kennen!

ÜBER GELTUNGSBEREICH

Scope Design ist eins mittelgroßes Designstudio met inmiddels meer dan vijftien ontwerpers/engineers en grote ambities. We Entwerfen Produkte und Dienstleistungen in verschiedenen Branchen, national und international. Preisgekröntes Design womit unsere kunden den unterschied machen können.