MAKE IT SMART COUNT HAPPEN WORK TRUE PERFECT SCOPE

NICE TO MEET YOU

Scope Design is een eigentijdse ontwerpstudio uit Amersfoort. De ambities van onze opdrachtgevers vormen onze drijfveer. Met veel kennis, passie en plezier creëren we oplossingen voor de vragen van vandaag en uitdagingen van morgen. Door inventiviteit, creativiteit en procesmanagement met onze kennis en ervaring samen te brengen in een unieke werkwijze, weet Scope Design keer op keer de verwachtingen van de opdrachtgever te overtreffen.

DESIGN TO MAKE 
A DIFFERENCE

Scope Design biedt meer dan alleen product design en interactieontwerp. Met onze design research ontdekken we marktontwikkelingen en de behoeften en verwachtingen van gebruikers. We destilleren ze naar een relevante set producteigenschappen om de juiste aansluiting in de markt te kunnen garanderen. Omdat producten bijna altijd samen met specifieke productservices verkocht worden, ontwerpt en ontwikkelt Scope deze ook voor haar klanten. U kunt tenslotte de mooiste producten ontwerpen, maar uiteindelijk wordt klanttevredenheid bereikt met een end-to-end aanpak. Wij optimaliseren deze tevredenheid graag voor u! 

scope design Team photo

How to meet us

Design vraagt om veel technische kennis, maar begint altijd met interactie tussen mensen. Elke opdracht start met persoonlijk contact. Wil je kennis maken met de grenzeloze mogelijkheden van Scope Design? Je kan ons bellen, mailen, volgen op LinkedIn en Instagram of een bezoek brengen aan onze studio. Nice to meet you!