Favoriete ontwerpers van Jorien: Ray & Charles Eames

Favoriete ontwerpers van Pim: Zaha Hadid

Favoriete ontwerpers van Bouke: Dieter Rahms

Favoriete ontwerpers van Erik: Pierre Paulin

Favoriete ontwerper van Matthijs: Bruno Ninaber van Eyben

Favoriete ontwerper van Ivo: Ettore Sottsass

Favoriete ondernemer van Sander: Elon Musk

Design coffee machine sustainable

Favoriete ontwerper van Anne: auto ontwerpers van Alfa Romeo

Favoriete ontwerper van Maria: Le Corbusier

Pim Jonkman

Pim Jonkman

Eigenaar

Specialist in analyse en conceptmatig denken. Een perfectionist, altijd strevend naar het maximum. Hij heeft de vaardigheid om dingen vanuit een ander perspectief te benaderen. Werkt als onafhankelijk ontwerper, adviseur en design leraar sinds 1995.

Matthijs Kets

Matthijs Kets

Designer

Gevoel voor vorm, functie en wat er om ons heen in de wereld gebeurt. Eigenschappen die hij heeft kunnen ontwikkelen tijdens zijn opleiding aan de Design Academy Eindhoven. Met een pen komen de ideeën en vormen tot leven.

Jorien Bootsveld

Jorien Bootsveld

Designer

Enthousiast en nieuwsgierig. De vertaling van productbeleving, gebruik en producteigenschappen door het toepassen van vorm, kleur en materiaal is wat haar als ontwerper inspireert. Waardeert producten waarbij de vorm en functie elkaar versterken. Mijn favoriete quote: "Good design lasts longer” ; Massimo Vignelli.

Anne Teubler

Anne Teubler

Administratie

Met vijftien jaar ervaring op secretarieel en administratief gebied is ze onze rots in de branding. Lachend, enthousiast en ambitieus bij de professionalisering van Scope.

Ivo Jeukens

Ivo Jeukens

Junior Designer

Met focus op de ontwikkeling van innovatieve waardeproposities met resultaat op zowel de korte als lange termijn gaat design voor hem verder dan het ontwikkelen van een mooi product; een gestructureerde aanpak van complexe problemen waardoor de kans op succes aanzienlijk wordt vergroot.

Bouke Wilens

Bouke Wilens

Senior Designer

Betrokken en creatieve industrial design professional met ervaring binnen verschillende branches. Hij is gepassioneerd om producten te ontwikkelen en te realiseren die een positieve impact hebben op het leven van gebruikers. Haalt energie uit de samenwerking met opdrachtgevers en collega’s.

Maria Cichy

Maria Cichy

Designer

Product Designer met een achtergrond in design voor 3D printen. Hier ontwikkelde zij een interesse in complexe, drie dimensionale oppervlakte patronen en manieren om deze te integreren in consumenten producten. Haar ontwerpen zijn een combinatie van een poëtische aanpak en functionele oplossingen met verrassingselementen.

Erik Veurman

Erik Veurman

Senior Designer

Met een gestructureerde en op maat gemaakte aanpak zorgt hij dat ontwerptrajecten in goede banen worden geleid en dat er altijd een stapje extra word gezet. Geïntrigeerd door de interactie tussen mens en apparaat en met technisch inzicht in (on)mogelijkheden komt hij altijd met vernuftige oplossingen en designs.

Sander Schrijver

Sander Schrijver

Designer

Analytisch industrieel ontwerper, voor wie de puntjes net zo belangrijk zijn als de i. Met zijn creatieve geest ontwerpt hij graag producten die een verhaal vertellen en inspelen op de emoties. Kortom, producten die een blijvende indruk achterlaten.

© ScopeDesign.nl