Vernieuwend en onderscheidend

Met het ontwikkelen van de karaktervolle Nio is een nieuwe stap gezet in koffiebeleving. Deze koffiemachine houdt het midden tussen een professionele espresso machine en een high end koffieautomaat. De Nio biedt een breed scala aan mogelijkheden en ingrediënten in een makkelijk te bedienen machine met een professioneel en onderscheidend uiterlijk. De Nio is compact en fraai vormgegeven en daarmee zeer geschikt om vrij in de ruimte te plaatsen.

Zichtbare kwaliteit

De Nio beschikt over allerlei relevante eigenschappen, zoals verse melktoepassing en een verstelbare kop, waarmee de hoogte optimaal is in te stellen voor zowel een espresso kopje als een latte glas. De machine is gericht op het tonen van de kwaliteit van alle ingrediënten in transparante cannisters. What you see, is what you get. De zichtbare ingrediënten voegen niet alleen iets toe aan de koffiebeleving terwijl je van je drank geniet, maar maken ook het (bij)vullen makkelijk.

Optimaal gebruiksgemak

De ingenieus geplaatste functionele LED verlichting maakt het niet alleen mogelijk om de Nio af te stemmen op zijn omgeving, maar helpt ook bij het bedienen van de machine. Een verkeerd geplaatste cannister of een volle afvalbak wordt getoond met subtiele visuele indicatoren.

Voor het bedienen van de Nio hoeft de machine niet geopend te worden. Vullen, schoonmaken en het verwijderen van koffieafval kan gebeuren vanaf de buitenkant van de machine. Dit maakt van het schoonmaken van de machine een eenvoudige taak, die je zelf met schone handen kunt uitvoeren.

Multifunctioneel gebruik

Met een volume van meer dan 150 dranken per dag is de Nio zeer geschikt voor het gebruik binnen bedrijven en kantoren, maar ook uitgerust voor meer catering of kantine-achtige settings. Het gebruiksgemak kan nog worden vergroot, doordat koffieafval en lekwater direct naar een groot opvangreservoir onder het aanrecht worden geleid. Zo worden in de Nio het genot van kwaliteitsdranken met eenvoudige bediening en onderhoud gecombineerd.