We hebben
groot nieuws
over onze studio

TWEE
NIEUWE
PARTNERS

We hebben vorige week een grote stap gezet! Scope, heeft twee nieuwe partners!

Erik Veurman en Bouke Wilens dragen al geruime tijd samen de verantwoordelijkheid voor de resultaten en de aansturing van het ontwerpteam, hun rol wordt hiermee bevestigd en hun officiële partnerschap is nu een feit.

Erik (links) begon zijn carrière bij één van Nederlands grootste tech/hardware bedrijven, waar hij onder ander een Red Dot Design Award won. Na een periode van vijf jaar, sloot hij zich aan bij Scope als Senior Designer. Erik droeg al snel een brede verantwoordelijkheid en gaat nu verder als partner van het bedrijf!

Bouke (rechts) nam een andere route. Hij heeft ervaring opgedaan bij toonaangevende ontwerpstudio’s, voor hij zich als Senior Designer aansloot bij Scope. Bouke’s vaardigheden als ontwerper en projectmanager dragen bij aan de kwaliteit van de studio. Dit talent zal hij blijven inzetten als partner van Scope!

Met z’n drieën zetten ze de komende tijd de schouders onder een succesvolle samenwerking met onze klanten en gaan we voor prijswinnende ontwerpen. Het talentvolle team van Scope is hierbij onmisbaar. Samen geven we vorm aan de verdere groei van Scope, de ontwikkeling ons team en een frisse start in de vernieuwde studio!